Loppersum leukste dorp?

Loppersum Leukste Dorp?

 

Vorig jaar werd er gestreden tussen de dorpen van de provincie Groningen om het leukste dorp te worden. Dit jaar organiseert Moomba voor RTV Noord ‘ de Slag om Noord ‘. Onderstaand bericht ontvingen we via Dorpsbelangen van Moomba

Beste Groninger,

Deze zomer wordt er gevochten in Groningen. Volkeren van over de hele wereld strijden tegen elkaar. De indianen tegen het leger van Napoleon. Of wat te denken van de Schotten in hun kilts tegen de Neanderthalers in hun berenvellen. Alles is mogelijk! Dorpen in de provincie zullen tijdens de strijddagen volledig in de huid van verschillende volkeren kruipen.


Natuurlijk wordt het niet écht knokken geblazen, nee, het wordt een gezellige strijd waarbij de volkeren in diverse zeskamp-achtige wedstrijden tegen elkaar uitkomen. Van een hindernisbaan met zeep tot ringsteken op scootmobiels. Wie mee doet, beleeft gegarandeerd een onvergetelijke zomer met dikke pret!

En wie gaat er winnen? Eigenlijk doet dat er niet écht toe. Want aan het eind van de strijd wordt altijd de vredespijp gerookt en wordt er een gezamenlijke maaltijd genuttigd, helemaal in stijl natuurlijk. Net als bij Asterix en Obelix.

Het Groningerlandschap zal vanaf 28 juli tot en met 8 augustus een gezellig slagveld worden.
Zin om mee te doen? Opgeven kan tot en met 6 juni.

Bekijk hier het promofilmpje!
http://www.youtube.com/watch?v=Qihxwj0DeX8