Loppersum’s Harmonie viert 40 jarig bestaan met Pé Daalemmer, Rooie Rinus en Alina Kiers

2015 is voor Loppersum’s Harmonie een jubileumjaar en dat laten ze niet onopgemerkt voorbij gaan. Het donateursconcert op 28 november a.s. zal worden georganiseerd met en voor oud-leden van Loppersum’s Harmonie om zo ieder die in die afgelopen 40 jaar lid is geweest het jubileum mee te laten vieren en nog weer eens oude tijden te laten herleven.

Maar ook het dorp Loppersum kan een cadeautje verwachten want wie jarig is trakteert.

eel inwoners van Loppersum dragen de vereniging een warm hart toe en zonder de steun van die inwoners heeft de vereniging geen bestaansrecht.Binnen de vereniging ontstond het idee om een jubileumconcert te organiseren als cadeautje voor de inwoners van Loppersum. In zeer korte tijd was door sponsoring en acties, die voor een zeer groot deel door bedrijven en inwoners van Loppersum financieel werden ondersteunt, een mooi bedrag bij elkaar vergaard zodat de plannen ten uitvoer konden worden gebracht.

Op zaterdag 5 september a.s. is het dan zover: Loppersum’s Harmonie geeft op het Marktplein, onder de Lopster Toren een fantastisch, gratis toegankelijk jubileumconcert in samenwerking met Rooie Rinus, Pé Daalemmer en Alina Kiers. Aanvang 20.00 uur. Iedereen is van harte welkom.

Flyer Loppersum’s Harmonie
Loppersum’s Harmonie op het Marktplein