Pieter en Dina Heun 65 jaar getrouwd

Op 31 augustus was het feest op de Badweg. Pieter Heun (1924) en Dina Wiersema (1928) vierden dat ze 65 jaar geleden zijn getrouwd. Al 57 jaar woont het echtpaar aan de Badweg in Loppersum in de voormalige politiewoning.

Zichtbaar genietend van alle aandacht, bloemen (zelfs een bos met 65 rozen) en felicitaties van familie en bekenden, vertelde mevrouw Heun dat ze de dag ervoor een prachtige dag beleefd hadden met hun kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen: op een boot op de Friese wateren bij Eernewoude. Het was nog wel even spannend of iemand van de familieleden wel op tijd was om de afvaart te halen, maar het is gelukt!

Namens de gemeente kwam burgemeester Rodenboog ’s middags het echtpaar ook feliciteren. 

Pieter en Dina Heun 65 jaar getrouwd
Foto: Klaas Jan Bolhuis