2e Dorps-Top op 24 september

In navolging op de eerste Dorps-Top van 18 juni nodigen de Vereniging Dorpsbelangen Loppersum, De Stichting LopsterNijs en de Bedrijven Vereniging Loppersum vertegenwoordigingen van de organisaties die actief zijn in het dorp Loppersum uit voor de 2e Dorps-top op 24 september om 19:30 in ‘Ons Dorpshuis’.

Voor de organisaties die de uitnodiging niet per email ontvangen hebben, plaatsen we onder de ‘Lees meer-knop’ onderaan dit artikel cq onderstaand:

DorpsTop Loppersum

Uitnodiging

Loppersum, 1 september 2015

 

Dorpsgenoten,

De eerste DORPSTOP van 18 juni ligt al weer bijna drie maanden achter ons. Van de 40 deelnemers hebben we veel suggesties en ideeën ontvangen. We hebben deze gebundeld in bijgaand verslag.

Het wordt nu tijd om door te pakken naar Dorpsbelangen 3.0. Wij organiseren daarom een tweede DORPSTOP in Ons Dorpshuis en wel op donderdag 24 september om 19.30 uur. In deze bijeenkomst praten we graag met u verder.

De gesprekspunten zijn wat ons betreft in ieder geval de volgende:          

  • Het verslag van 18 juni. Wij horen graag uw aanvullingen.
  • Wat wordt de (nieuwe) vorm van Dorpsbelangen Loppersum?
    (organisatievorm, werkzaamheden, verantwoordelijkheden, terugkoppeling,)
  • Wie gaan Dorpsbelangen 3.0 verder uitwerken?
  • Welke thema’s pakt Dorpsbelangen als eerste op?

Dorpsbelangen wil zich – zoals we vorige keer bespraken – in ieder geval ontwikkelen tot een serieuze gesprekspartner en belangenbehartiger namens het dorp Loppersum. Dat kan alleen met een breed draagvlak.

Daarom, mocht u verhinderd zijn, dan hopen wij op een vervangende vertegenwoordiging.

Graag horen wij via dorpsbelangen@gmail.com vóór 19 september wie we namens uw organisatie mogen verwachten. Bij grote belangstelling geeft ons dat de gelegenheid naar een andere locatie uit te wijken. We houden u daarvan uiteraard op de hoogte. 

Graag tot dan,

Olga Hartman, voorzitter Vereniging Dorpsbelangen Loppersum
Janneke Klijn, voorzitter Stichting Lopster Nijs
Harald Binnekamp, voorzitter Bedrijvenvereniging Loppersum