Planning Centrumplan

Aannemer Stienstra is flink aan het werk om hun deel van het Centrumplan tot een afronding te brengen. LopsterNijs heeft op 5 februari de planning gepubliceerd van de verschillende fases waarin het project is opgeknipt. Zoals op http://www.lopsternijs.nl/index.php/2015-08-17-19-37-16/586-planning-centrumplan te zien is, zou in de week van 19 oktober fase 4 van het project zijn afgerond en opgeleverd.

Op de foto’s van Chris Bomekamp is te zien dat er nog wel één en ander moet gebeuren. Er zal veel aan gelegen zijn om voor de opening van de nieuwe Albert Heijn alles er spik en span uit komt te zien. Gelukkig is er een kleine uitloop voor de afwerking tot de week van 9 november voorzien.

{phocagallery view=switchimage|switchheight=360|switchwidth=416|basicimageid=7303} {phocagallery view=category|categoryid=116|limitstart=0|limitcount=8|enableswitch=1}