Ladies Night in Spoorzicht

Hotel Spoorzicht en Spa organiseert in de Spa op 27 november ‘Ladies Night’.  Vanaf 19.15 tot 21.15 is er een exclusieve, leuke en informatieve avond (kosteloos) in de salons en massage kamers van SPA LOPPERSUM. Kom gerust alleen of samen met een vriendin of collega en kijk, proef en beleef wat wij op het gebied van behandelingen bieden, en scoor alvast heerlijke verwen- (Sint/Kerst)cadeautjes. Het event vindt plaats in de luxueuze behandelkamers van SPA Loppersum.

Meer dan een leuk beauty-uitje
Deze stijlvolle avond is voor iedereen die kennis wil maken met ons resultaatgerichte nieuwe merk voor wie wil weten wat de positieve effecten zijn van massage of voor wie nog niet weet dat SPA Loppersum juist ook zonder SPAbezoek sublieme behandelingen biedt. Laat een huidanalyse doen of een mini-facial bij één van de schoonheidsspecialistes: dit alles onder het genot van een lekker hapje en drankje. Maak kennis met Ella Baché; proef en voel dit revolutionaire product en maak kans op een duo-facial! 

Ella Baché maakt waar wat ze belooft, huidverbetering! Eerst maar even zien? Precies: daarom dit event. Aan het eind gaat u met een leuk gevulde goody bag en een goed gevoel naar huis. Ook benieuwd wat onze nieuwe producten van Ella Baché kunnen betekenen voor uw huid? We laten u kennismaken met het geheim.

U komt toch ook? Aanmelden kan t/m 23 november a.s. via info@hotelspoorzichtspa.nl.