Gymnastiek bij L.S.V. voor kinderen vanaf 3 jr

Evenwicht, kracht, lenigheid, plezier, conditie en behendigheid. Op gym komt het allemaal aan bod. Gym is leuk. En bewegen is gezond, dus laat je kinderen al jong beginnen met sporten! LSV geeft Gymnastiek voor kinderen vanaf 3 jr. De nadruk ligt op oefeningen die normaal gesproken niet op school worden gegeven. Gewerkt wordt met de lange mat, brug, balk, kast, ringen, rekstok, touwen en kleinere hulpmiddelen. We beginnen eenvoudig en bouwen de oefenstof langzaam op. De groep is gemengd, vanaf groep 5 zijn er aparte groepen voor jongens en meisjes. 

Als kinderen het leuk vinden kunnen ze meedoen aan wedstrijden van de K.N.G.U. of activiteiten die door de vereniging worden georganiseerd, bijv. de clubkampioenschappen.

Wanneer; De lessen vinden plaats op de dinsdagmiddag en duren drie kwartier. Voor jongere en oudere kinderen is nog plaats in één van de andere groepen.

Waar; In sporthal De Boshal, Bosweg 27d, Loppersum.

Kosten; De kosten bedragen € 10,- per maand.

Belangstelling; Kom gerust een keertje kijken, uw kind kan altijd vier lessen gratis meedoen. Meer informatie vindt u op de website: www.lsv-gym.nl of telefonisch via 06 536 111 06 (Pernille Claessen).

2016-03-19_peutersenkleuters-1.jpg