Kom meedenken over een duurzaam Loppersum

De gemeente Loppersum nodigt u van harte uit om op donderdagavond 2 februari uw ideeën in te brengen voor een duurzamer Loppersum. Graag horen we ook wat, naar uw mening, onze speerpunten moeten zijn voor de komende vier jaar. De resultaten van deze bijeenkomst nemen wij mee in de ontwikkeling van ons nieuwe Milieubeleidsplan voor 2017–2020.

De bijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis en start om 19.30 uur. Vanaf 19.15 uur bent u welkom, de koffie en thee staat klaar. Het belooft een levendige avond te worden met actieve werkvormen en veel interactie.

De gemeente heeft duurzaamheid hoog op de prioriteitenlijst staan. Dat levert veel uitdagingen op. Hoe kunnen we minder afhankelijk worden van gas en olie? Hoe kunnen we de hoeveelheid afval in onze gemeente verminderen? Welke activiteiten helpen om inwoners bewust te maken van en aan te moedigen om duurzaam te denken en te doen? Hoe kunnen wij lokale initiatieven het beste stimuleren en ondersteunen? Hoe kunnen we de gemeente nog groener en natuurlijker maken en ongezonde stoffen in ons milieu uitbannen?

Denk met ons mee, werken aan een duurzamer Loppersum doen we samen!

U kunt zich voor deze avond aanmelden door vóór 27 januari een e-mail te sturen aan e.biemold@loppersum.nl.