Maandprogramma Wiemersheerd februari

Februari is de kortste maand van het jaar en toch staat er deze maand weer van alles op het programma in Wiemersheerd. Na het dikdakken in de maand december en het bijkomen in de maand januari gaan wij weer van start met de snackmiddag, 1 keer in de 14 dagen op de woensdagmiddag.

De computerlessen die gegeven worden door dhr. Wirtjo Woltema gaan voorlopig niet door. Het gaat weer beter met Wirtjo maar hij doet het voorlopig rustig aan. Op vrijdag 3 februari is er geen weeksluiting in verband met het jaarlijkse vrijwilligersfeest. De minimarkten gaan ook in februari weer van start. Verschillende marktlui staan weer voor u klaar met hun producten. Nachtmode, schoenen, tassen, kleding, er is van alles te koop. De minimarkt is s’morgens in Assieshof en in de middag staan ze in Wiemersheerd. Op woensdag 8 februari komt het Tiroler blaaskapel in de Huiskamer voor u optreden. Ruim 20 muzikanten nemen ons mee op reis naar het Tiroler land. Zet gerust u Tiroler hoedje op of trek u lederhosen aan. Het beloofd een gezellige avond te worden. Woensdag 22 februari is het bruin cafe er weer. Die middag koopt u voor 1 euro een borreltje. Natuurlijk worden er die middag ook hapjes geserveerd.

Ik hoop dat u weer geniet van de activiteiten die we u aanbieden. Heeft u nog een wens of een idee dan hoor ik het graag. Ik wens u een gezellige maand toe.