Tapasavond met Spaanse muziek bij De Diek’n

Op zondagavond 5 februari kunt u in Boerderij de Diek’n weer genieten van heerlijke hapjes tijdens de welbekende tapasavond. Tijdens de tapasavond zullen zangeres Marietta Rust en gitarist Peter Gerards u trakteren op Spaanse muziek zoals Mercedes Sossa en fado. Expressie, passie en enthousiasme kunnen we deze avond dan ook zeker verwachten! De avond begint om 17 uur. Reserveren gewenst.

“Zingen verbindt en laat horen hoe het hart zich voelt. Zingen hoort bij het leven.” Dit is het motto van Marietta en geeft haar liefde en bezieling voor het zingen dan ook helemaal aan. Haar eerste zangles was op haar negende, het eerste bandje was de schoolband. Vele bandjes volgden. Tegenwoordig zingt Marietta voornamelijk in het Spaans. Met verschillende muzikale samenstellingen zingt Marietta van latin tot jazz. Begeleid op o.a. gitaar, viool of de bandoneon komen de verschillende muziekstijlen tot leven. Naast zingen is Marietta o.a. kunstenares, schrijfster en maakster van kindertheater.

Iedereen is welkom vanaf 17.00 uur in Boerderij de Diek’n, Dijkumerweg 2 in Zeerijp. Graag Reserveren via info@dediekn.nl of 0596-581199