Gratis tafeltennissen bij TALO

Tafeltennisvereniging Loppersum, beter bekend als TALO, houdt zich al sinds 1936 bezig met meer dan alleen tafeltennis! Naast het spel, dat recreatief maar ook in de competitie beoefend kan worden, staat gezelligheid en plezier voorop. Ook eens zin om kennis te maken met deze leuke sport? Bij TALO kun je de komende donderdagen gratis meetrainen!

TALO organiseert regelmatig leuke activiteiten, niet alleen voor leden, maar ook voor tafeltennissers uit de hele provincie. Een voorbeeld is het jaarlijkse Kersttoernooi. En TALO is bij veel mensen bekend door de verkoop van koffie op het TALO Koningsdagterras, de koekactie en onze stand op de jaarmarkt. Door deze acties kan de contributie betaalbaar blijven.

Elke donderdag om 20.30 uur staan de tafeltennistafels klaar in de Boshal. Dit onder begeleiding van een gediplomeerd trainer. (voor jeugdtraining, neem even contact op! info@ttvtalo.nl voor het tijdstip)

Op de donderdagen 2 februari, 9 februari en 16 februari kun je gratis meetrainen! Daarna doen we een leuk vervolgaanbod! Je bent van harte welkom!

Kijk voor meer informatie eens op www.ttvtalo.nl of volg ons op facebook.