Sappho speelt twee eenakters

Op 10, 11 en 12 februari organiseert Sappho haar jaarlijkse toneelavond in de Lopster Kroon. Dit jaar worden er twee eenakters gespeeld: “Kamerschut” van Herman Heijermans en “Tijd in de war” van Hans Keijzer.

 

In de roze wolk rondom een pasgeborene lopen de spanningen op: heeft hij al gepoept? Op wie lijkt hij eigenlijk? Hij zal toch niet ziek zijn? Tijdens het getuttel met de baby blijken de familieleden en vrienden behoorlijk zwart-wit tegenover elkaar te staan.
 

Aan het andere uiteinde van het feest dat leven heet, zwalkt Martin Wanders langs de rafelrandjes: dement. Verwacht geen zoetsappig melodrama, maar zet je schrap voor een prikkelende voorstelling die ons aan het denken zet over onze eigen houding over de zin van het bestaan. Kun je nog leven als je karakter verdwenen is?