Zaterdag Kinderparade

Het Oranje Comité Loppersum organiseert aanstaande zaterdag opnieuw een muzikale parade voor alle kinderen uit Loppersum! Het thema zal zijn: “Circus”. Na jaren te zijn weggeweest, werd de parade vorig jaar in ere hersteld. En wat was het een groot succes!

Baalde jij vorig jaar ook zo dat je niet mee deed aan deze leuke optocht? Versier dan nu je fiets, skelter, bolderwagen of zelfs de kinderwagen en loop mee!

Aanstaande zaterdag 22 april om 13.45 uur verzamelen we ons op het Marktplein. Hier kun je bij de keet jouw unieke nummer ophalen, waarmee je kans maakt om winnaar te worden van de optocht. De parade zal daarna om 14.00 uur starten. De route is als volgt: Marktplein, Raadhuisstraat, Molenweg, Schepperij, Wiemersheerd, Wirdumerweg, Fruitlaan, Zeedijken, Delfstraat, Fivelstraat, Kruisweg, Wijmersweg, Lagestraat, Hogestraat, met als eindpunt Jeugdsoos Flits. Hier kun je tot 16.30 uur je acrobatische moves laten zien en een dansje wagen. Ook kun je mee doen aan leuke circus spelletjes!

Om 15.00 uur maken we de prijswinnaars bekend van de muzikale parade.