Schildersbedrijf Reinders 10 jaar

10 jaar geleden liet Gerry Reinders zich inschrijven bij de Kamer van Koophandel als eigenaar van een schildersbedrijf. Hij begon destijds samen met zijn vrouw Anja en 1 personeelslid aan het ondernemersavontuur.

Anno 2017 heeft Gerry de dagelijkse leiding over gemiddeld 15 personeelsleden. Hij is trots op datgene wat Schildersbedrijf Reinders in tien jaar heeft bereikt: de ontwikkeling van een eenmanszaak vooral gericht op particulier werk naar een modern middelgroot schildersbedrijf met een breed scala aan activiteiten en opdrachtgevers.

Als voornaamste redenen voor de gestage groei noemt Gerry: “Alert reageren op de kansen die zich in de snel bewegende markt voordoen, innovatief zijn en hart voor je personeel hebben.” Hij vervolgt: “De komende tijd komt er veel werk op ons af in het kader van de versteviging van de huizen in onze regio. Wij hebben ons daar op voorbereid en zijn goed geschoold. Daarbij houden wij ons motto ook de komende jaren recht overeind: we willen het net iets beter doen dan de concurrent. En dat is mijns inziens de afgelopen tien jaar prima gelukt. We kijken dan ook met frisse moed vooruit naar de volgende tien jaren!”