2016-03-19_wereldwinkel_2.jpg

Wereldwinkel binnenkort weer gemakkelijk bereikbaar

Agniet Haak van Wereldwinkel Veur Elkenain mailt ons:

Het zal velen wel zijn opgevallen: al enige weken wordt er aan de Nieuwstraat gewerkt. Het is soms erg lastig om de Wereldwinkel te bereiken. Dat is niet alleen vervelend voor de winkel, maar ook voor de klanten. Volgende week vrijdag zullen de werkzaamheden waarschijnlijk zijn afgerond. We hopen dat de Wereldwinkel dan weer voor iedereen goed te bereiken is.

Onze vrijwilligers zijn van harte bereid om u te helpen aan een mooi fairtrade cadeau: we hebben koffie, thee, chocola, mooie wijn en nog veel meer levensmiddelen. Ook sieraden, serviesgoed en snuisterijen zijn bij ons te koop. En bij elke aankoop is een deel van het bedrag voor een beter bestaan voor onze medemens.

We hopen u snel (weer) te mogen begroeten in Wereldwinkel Veur Elkenain!