Tafeltennissers gezocht voor kampioenschap

Op 19, 20 en 21 januari worden de Groninger Kampioenschappen Tafeltennis 2018 georganiseerd door de tafeltennisverenigingen TALO en MIDSTARS uit de gemeente Loppersum. Drie dagen lang staat de Boshal in Loppersum in het teken van tafeltennis.

De Lopster Kampioenschappen Tafeltennis 2018 (LKT2018) op vrijdag 19 januari is één van de onderdelen. Een toernooi voor inwoners uit de gemeente Loppersum die nog niet lid zijn van een tafeltennisvereniging.

De organisatie zoekt daarom naar inwoners die graag willen deelnemen aan dit toernooi. Lijkt je het leuk om hier aan mee te doen? Geef je dan voor 5 januari op via gk@nttbnoord.nl. Na je inschrijving krijg je een e-mail met meer informatie.

Basisinformatie LKT2018

Locatie: Sporthal De Boshal, Bosweg 27D
Start: Vrijdag 19 januari 19:30
Einde: circa 22:30
Kosten: gratis deelname
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Geen eigen tafeltennisbatje? Geen probleem, die zijn aanwezig.

Gratis trainen?

Wil je eerst nog even trainen voor het toernooi? Dat kan, want beide verenigingen bieden voor alle deelnemers de gelegenheid aan om gratis een balletje te slaan op de volgende locaties:

ttv TALO
Bosweg 27D Loppersum
Donderdag 4 en 11 januari vanaf 20:00

ttv MIDSTARS
Coendersweg 15a Middelstum
Woensdag 3 en 10 januari vanaf 19:30

Geef wel van te voren aan of je hier gebruik van wilt maken.