Schoolunihockeytoernooi Loppersum sportief en sfeervol

Zaterdag 7 januari werd weer het jaarlijkse unihockeytoernooi voor leerlingen van de basisschool in de Boshal in Loppersum gehouden. Het toernooi was georganiseerd door een groep vrijwilligers in nauwe samenwerking met het Huis voor de Sport. Er deden 11 teams mee van verschillende basisscholen uit de omgeving. Er was een competitie voor teams uit groep 5 en 6 en 1 voor teams uit groep 7 en 8.

Er werd hartstochtelijk gespeeld maar de sfeer was altijd positief. De nummers 1 en 2 van de competities speelden de finales tegen elkaar. Voor groep 5 en 6 waren de Zebra’s tegen de Hockeyleeuwen. De laatsten wonnen de spannende wedstrijd door in de laatste minuut te scoren. Voor de competities van de teams uit groep 7 en 8 ging de finale tussen de Stedumers tegen The Legend. Na de reguliere speeltijd was er geen beslissing gevallen en volgde er een shoot-out. Deze werd gewonnen door de Stedumers. De beide winnende teams ontvingen een beker en voor iedere deelnemers was er een aardigheidje. Het volgende schoolfloorbaltoernooi staat gepland op 5 januari 2019 in de Boshal.