Lopster Kroon stopt met café

Vanwege teruglopend cafébezoek heeft het team van de Lopster Kroon besloten de kroeg te sluiten. Het café blijft wel geopend op de vaste clubavonden, zoals elke donderdag voor de biljartvereniging. Verder zullen er vaker speciale avonden worden georganiseerd, zoals proeverijen, een Hollandse avond, een Lopster Kroon-reünie en natuurlijk de feesten en de pubquizzen.

Voor de pizzeria en cafetaria verandert er niets: die blijven gewoon vijf dagen in de week open. Verder zal er meer ruimte komen voor catering en partijen. Uitbater Jos Stellink schrijft op Facebook: ‘Hier weten onze gasten ons steeds beter in te vinden en de reacties zijn enthousiast. Dus als je nog goede ideeën hebt voor een leuke avond in het café, wij horen ze graag aan en zorgen dat het een geweldige avond wordt.’