Gratis schilderworkshop heringedeeldGR

Het aantal gemeenten in de provincie Groningen wordt van ruim 20 teruggebracht tot minder dan 10. Dat was aanleiding voor documentairemaker Beno Hofman en regisseur Maaike van den Hoek om een theatervoorstelling (mét documentaire) te maken. In elke her in te delen regio’s speelt de voorstelling een aantal keer. In Loppersum, Appingedam en Delfzijl zal dat zijn in de maand maart.

In de aanloop daar naartoe organiseren we een leuke activiteit: een ‘wapenschilderworkshop’. Tijdens de workshop zullen deelnemers zelf een nieuw gemeentewapen ontwerpen en schilderen onder leiding van kunstenares Annemiek Vos. De schilderingen worden vervolgens gebruikt in de theatervoorstelling, én bovendien valt er ook iets te winnen: een tochtje met een luchtballon! Er is plek voor maximaal 15 mensen.

Datum: donderdag 8 maart
Tijd: 15.30 tot 17.00
Locatie: Centrum Kabzeël, Appingedam
Prijs: Gratis!
Aanmelden via: communicatie@heringedeeldgr.nl