Lopster Kroon lanceert Vrijdag Vrienden Borrel

 

Voortaan is er elke eerste vrijdag van de maand de Vrijdag Vrienden Borrel in de Lopster Kroon: gezellig met je vrienden of collega’s het weekend inluiden. Na het werk, of eerst schaatsen en dan een opwarmertje halen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke thee of chocolademelk met een scheut rum erin? Heerlijk met dit koude weer. En voor de bierliefhebbers hebben we weer La Chouffe op de tap. Dus in elk geval genoeg lekkers om voor langs te komen.

Wij verwelkomen je in elk geval met een heerlijke warme verrassing. Dus neem iedereen mee met wie jij het weekend in wil duiken en dan maken we met z’n allen een top start voor het weekend. Vanaf 16.00 uur is iedereen welkom!

🅺🅾🅼🅴🅽🅳🅴 🆅🆁🅸🅹🅳🅰🅶 🅸🆂 🅷🅴🆃 🆉🅾🆅🅴🆁, 🆅🆅🅱! De vrijdag vrienden borrel. Gezellig met je vrienden of collega's het weekend in luiden. Na het werk of eerst schaatsen en dan een opwarmertje halen in de Lopster Kroon. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke thee of chocolademelk met een scheut rum erin, we hebben meerdere soorten. O.a. Kraken, een licht zoete rum die puur ook erg lekker is. Of plantation Barbados rum, iets kruidiger. Heerlijk met dit koude weer. En voor de bierliefhebbers hebben we weer La Chouffe op de tap. Dus in elk geval genoeg lekkers om voor langs te komen. Wij verwelkomen jullie in elk geval met een heerlijke warme verrassing. Dus neem iedereen mee met wie jij het weekend in wil duiken en dan maken we met z'n allen een top start voor het weekend. Vanaf 16.00 uur is iedereen welkom.Tot vrijdag!Team De Lopster Kroon

Opslået af De Lopster Kroon på 28. februar 2018