Succesvol optreden toneel ‘Mit Mekoar’ in de Lopster Kroon

Wild west in de dierentuin, de klucht in drie bedrijven van Henk Roede, werd afgelopen weekend een waar spektakelstuk in de Lopster Kroon. Een ontsnapte aap, die aan de haal gaat met het verdovingsgeweer van dierenarts dokter Klunder, zorgde voor hilarische taferelen.

Inspecteur van de rijksvoorlichtingsdienst komt langs voor een inspectie van het dierentuin in verband met een bezoek van koning Willem Alexander om het nieuwe apenverblijf te openen. Personeel en bezoekers van de dierentuin worden geconfronteerd met loslopende dieren, de directrice probeert met alle middelen de zaak weer in goede banen te leiden, maar ook bij haar slaat de wanhoop toe. Een ramp van nationale omvang speelt zich af in de dierentuin, en uiteindelijk komt Willem Alexander alsnog zelf polshoogte nemen.

Het aanwezige publiek genoot met volle teugen en verliet de ‘Lopster Zoo’ met een brede glimlach.