Abonnementen zwembad online verkrijgbaar

Op maandag 9 april is de voorverkoop van seizoensabonnementen voor het KP Zijl Zoutwaterbad van start gegaan. Belangstellenden kunnen hun kaart voor het tweede jaar op rij via een paar klikken op de website aanschaffen.

Jarenlang vond de voorverkoop van de zwemabonnementen plaats in het VVV-kantoor, maar sinds vorig jaar is het bestuur overgestapt naar een online systeem op www.zoutwaterbad.info. In 2017 werden al bijna 400 abonnementen verkocht via de website. ‘Laten we hopen dat we dat aantal dit jaar overtreffen,’ zegt voorzitter Chris Bultje.

Voor wie zijn abonnement toch liever koopt met de portemonnee in de hand, is de kassa van het zwembad in de tweede week van mei elke middag geopend. ‘Van 7 tot en met 11 mei zitten we elke dag tussen 14.00 en 16.00 klaar voor de zwemmers.’

Op 12 mei wordt het KP Zijlbad om 13.00 officieel geopend. ‘De abonnementen liggen dan klaar en we gaan de aftrap van het zwemseizoen op een ludieke manier vieren. Hoe, dat blijft nog even geheim, maar dat je een nat pak kunt halen, spreekt voor zich!’