Zomercursus Saswitha Yoga in Eenum

Ga ontspannen en vrij de zomer tegemoet met de zomercursus Saswitha Yoga met Ines Kuipers. Je bent welkom, gewoon zoals je bent.

Saswitha Yoga gaat uit van de eenheid tussen lichaam en geest, waarbij de adem de verbinding vormt. Een yogales bevat een evenwichtige verdeling tussen staande, zittende en liggende houdingen. De adem is de dragende kracht van elke beweging. Door concentratie op de adem, ontstaat een meditatieve aandacht, die leidt tot verstilling. De aandacht gaat naar binnen, naar jezelf. Je hoeft even helemaal niks, alleen maar aanwezig te zijn. Zo word je je bewust van wie je werkelijk bent.

Zomercursus Saswitha Yoga 12 april t/m 28 juni 2018
Donderdag 19.00 uur – 20.15 uur
Dorpshuis de Schans, Schansweg 2a, Eenum
10 lessen à 100 euro

Opgave: mail naar i.kuipers@live.nl
Eerst een proefles? Dat kan altijd!
Tussentijds instromen is ook mogelijk.

Meer informatie op www.ineskuipers.nl