Harry Poelman over ‘Brieven aan mijn zus’

Donderdag 19 mei heeft Harry Poelman, tijdens de wekelijkse Open Inloop in de bibliotheek van Loppersum, voor de eerste keer een presentatie gegeven over zijn boek Brieven aan mijn zus. De Open Inloop (georganiseerd door de Zorgcoöperatie Loppersum) werd deze keer door zo’n 20 gasten bezocht. Zij hoorden Harry met veel liefde vertellen over de prachtige brieven die hij tijdens de ziekteperiode van zijn zus aan haar heeft geschreven. Ook vertelde hij hoe het zo is gekomen dat de brieven in boekvorm zijn verschenen. Tenslotte las hij enkele brieven uit het boek voor en vertelde ondertussen enkele aardige anecdotes.

De toehoorders toonden hun bewondering voor de wijze waarop Harry deze presentatie verzorgde. Het was, ondanks de verdrietige omstandigheden waaronder de brieven tot stand zijn gekomen, een middag “vol liefde voor het leven”.

Vrijdagavond verzorgt Harry deze presentatie, tijdens de jaarlijke speelavond van Sappho in de Lopster Kroon, voor de tweede keer. Aanvang van de avond: 20.00 uur. Harry zal zeker enkele exemplaren van z’n boek meenemen, zodat u in de gelegenheid bent dit te kopen en wanneer u dat vraagt, gesigneerd overhandigd krijgt.