Inschrijving zomeravondvolleybal verlengd

De inschrijving voor het zomeravondvolleybal in Loppersum is verlengd t/m 5 mei 2018.

Het door LSV afdeling volleybal georganiseerde zomeravondtoernooi kent een lange traditie. Er zijn zelfs teams die al meer dan 15 jaar meedoen. En het belooft, net als afgelopen jaar, weer een waar volleybalfeest te worden in de Boshal te Loppersum. Door de week wordt er in poulevorm gespeeld vanaf 19.00 uur en op vrijdagavond vinden de finalewedstrijden plaats.

Naast deelname van buurt-, verenigings- of familieteams schrijven zich ook steeds meer bedrijventeams zich in. Een leuke manier om je collega’s op een andere manier te leren kennen of in contact te komen met andere bedrijven. In een team moeten minimaal 2 dames en mogen maximaal 2 Nevobo- of NVC-spelers in het veld staan.

Het 24e Lopster Zomeravond Volleybaltoernooi is van 23 mei t/m 25 mei. Inschrijving start nu! Het inschrijfgeld bedraagt € 35,- per team.

Gebruik het Opgaveformulier om te printen of geef je op in de Boshal. De inschrijving is verlengd tot en met zaterdag 5 mei.

Wanneer je liever scheidsrechter wilt zijn, dan kun je je daar natuurlijk ook voor opgeven.