Steun Je Medemens zoekt spullen voor vrijmarkt

Op de komende koningsmarkt gaan de vrijwilligers van Steun Je Medemens (SJM) proberen om zoveel mogelijk geld op te halen, om zo de oprichting van een stichting te kunnen bekostigen. Als SJM eenmaal een stichting is, kan de organisatie terecht bij de gemeente voor een bedrag en verschillende potjes zodat ze straks in december nog meer kinderen blij kunnen maken en nog meer kerstpakketten uit kunnen delen.

In de SJM-kraam voor het oude postkantoor aan de Raadhuisstraat staat een doneerpot waarin mensen hun bijdrage kunnen doen. Ook worden er flyers uitgedeeld om SJM meer bekend te maken onder het genot van iets lekkers. Het doel is om nog groter te worden en meer mensen blij te maken.

De vrijwilligers zijn nog steeds op zoek naar rommelmarktspullen: spullen die goed verkoopbaar zijn zoals deco, kinderkleding en speelgoed en spellen. Geen grote dingen zoals kasten, meubels, e.d. De spullen mogen gebracht worden op Pomonaweg 53 in Loppersum. SJM hoopt op veel publiek, mooi weer en natuurlijk een mooie opbrengst voor sjm. Aan hen zal het niet liggen!