LSV-volleyballers fietsen 7000 euro bij elkaar op Mont Ventoux

Afgelopen weekend reisde een groep van 15 personen van LSV afdeling volleybal af naar Zuid-Frankrijk om mee te doen aan de actie Klimmen tegen MS op de Mont Ventoux. Met deze actie wordt veel geld opgehaald voor onderzoek om MS te genezen.

Van de groep hebben zes toppers de Kale Berg op de fiets samen maar liefst 13 keer van verschillende kanten bedwongen. Suzan Haak, Gerard Hofman, Arnold Hovenga, Jan Timmerman en Rob Ellens fietsten allemaal twee keer naar de top en Jan Klink deed dat zelfs drie keer. Hiermee haalde het zestal ruim 7.000 euro binnen.

De andere groepsleden zorgden voor de nodige support en ondersteuning onderweg. Zo werden onder andere de namen van de Lopster deelnemers op de weg naar boven gespoten en stonden de supporters met spandoeken langs het parcours. De groep kijkt moe, maar zeer voldaan terug op deze mooie, sportieve, gezellige, maar ook zeker emotionele reis.