Lezing ‘Omgaan met dementie’

Op woensdagavond 3 oktober geven Riet Bons-Storm en Petra van Lune een lezing over dementie. Ze gaan in op de medische achtergronden van deze aandoening waar veel mensen tegenwoordig mee te maken krijgen, en op de invloed van dementie op de naaste omgeving.

In de tweede helft van de avond zullen de dames vragen uit het publiek beantwoorden.

De avond begint om 20 uur en wordt gehouden in een zaal van de Vredekerk, Burg. van de Munnikstraat 16. Toegang is gratis.

Dit is de eerste van twee thema-avonden over het onderwerp. De volgende avond is op 10 oktober a.s. en daarin staat Sappho’s eenakter Tijd in de war centraal. Dit stuk behandelt dementie op een geheel eigen wijze en zal dan ook genoeg aanleiding geven om verder over door te praten. Ook de tweede avond begint om 20 uur in de Vredekerk.