Nacht van de Nacht op 27 oktober

De gemeente Loppersum doet ook dit jaar weer mee aan De Nacht van de Nacht, in samenwerking met IVN Noord-Groningen, voor kinderen vanaf groep 6. Daarmee wordt aandacht gevraagd voor de schoonheid van echte duisternis én de functie daarvan voor mens, natuur en milieu.

De locatie is dit jaar de biologische boerderij Eikemaheert, Stedumerweg 28 in Loppersum. Een mooie grote boerderij waar je misschien wel uilen en vleermuizen zult zien. De inloop is om 19.45 uur met koffie en thee en het programma start om 20.00 uur. Daarin staat het prachtige donkere landschap centraal, met allerlei activiteiten rond nachtdieren, zonnebloemen (!) en sterrenkijken. De afsluiting is rond 21.30 uur met warme choco en een prijsvraag.

Aanmelden

Het is nodig om je vooraf (eventueel samen met je groepje) aan te melden, tegelijk met de naam van de begeleider(s) van jou (en je groepje). En doe lekker warme kleren en laarzen aan. Schrijf je dus van tevoren in met dit formulier en vul dit helemaal in. Er zijn geen kosten aan verbonden. Deelname is op eigen risico.

Inleveren van het formulier kan uiterlijk vrijdag 19 oktober bij het gemeentehuis aan de Molenweg 12 in Loppersum.