Extra dorpsmaaltijd op Eerste Kerstdag

De normale Dorpsmaaltijd vindt plaats op de eerste dinsdag van de maand. Dat zou voor januari op nieuwjaarsdag vallen en dus heeft organisator Helene Mantel besloten deze te laten vervallen en een speciale Dorpsmaaltijd op 25 december te houden. Ze schrijft:

Heeft u nog geen plannen voor Eerste Kerstdag en zou u tijdens de maaltijd graag met anderen aan tafel willen zitten? Dan nodig ik u uit om aan te sluiten bij de speciale Dorpsmaaltijd van 25 december om 17 uur.

Wat houdt deze maaltijd in?

U bent om 17 uur welkom en krijgt een drankje. Om 17.30 gaan we aan tafel voor een maaltijd. Het menu is nog niet bekend, maar er wordt voor u gekookt en er zal keuze zijn. Aansluitend kunnen we, indien gewenst, een spelletje spelen. Uw eigen bijdrage voor de maaltijd en 1 drankje is € 7,50.

Opgave kan tot 20 december via dorpsmaaltijd@gmail.com of 06-16800230 (spreekt u gerust in, dan bel ik u terug).

Wilt u helpen om deze uitnodiging bij de juiste persoon terecht te laten komen?