Nieuw in Loppersum: Catering van mijn Zusje houdt open huis

Anneloes de Bruijn en Ingrid Vermulst hebben de krachten van hun gezamenlijke passies – koken en stylen – gebundeld in “Catering van mijn Zusje”. Beide dames wonen in Loppersum en bereiden hun gerechten in de professionele keuken van de Kookstudio “Koken bij mijn Tante”. Het “episch centrum” zoal ze het zelf noemen.

Catering van mijn Zusje brengt heerlijke stoere borrelplanken, hapjes, mini-gerechtjes en desserts bij bedrijven en ook bij jou thuis. Ze weten met hun lekkere eten en stijl een bijzondere sfeer te creëren voor jouw feest. De dames creëren een extra feestelijk sfeer met op maat gestylde dinertafels.

Als je iets te vieren hebt en een feestelijke avond wilt waarbij jij alle tijd hebt voor jouw gasten, neem dan vooral contact met ze op.

Open Huis

Op donderdag 6 december van 16.00 tot 18.00 is het Open Huis aan de Wirdumerweg 1 in Loppersum en kan je onder het genot een hapje en een drankje de feestelijke sfeer van Catering van mijn Zusje ervaren en proeven. Je bent van harte uitgenodigd!

Laat je alvast inspireren op cateringvanmijnzusje.nl