Theaterproject zoekt deelnemers

Ineens is de onverwachte koerier weer daar. ‘Nemen gedane zaken echt geen keer? Wie is uw lievelingsdochter? Was vroeger alles beter?’ Deze koerier weet alles en opent een schatkist geheimen uit de geschiedenis van Loppersum. De iets ‘oudere’ en de iets ‘jongere’ generatie nemen het tegen elkaar op, of leren elkaar misschien eindelijk echt kennen. Wat is er geweest, en wat gaat er nog komen? Wat voor kloof zit er tussen toen en nu?

Woon je in Loppersum en lijkt het je leuk om mee te spelen in een voorstelling? Door te: improviseren, fantaseren, filosoferen, interviewen en schijven, ontwikkelen de inwoners van Loppersum een eigen script. We repeteren vanaf april één avond in de week en een aantal weekenden. In de laatste week van de zomervakantie (19 t/m 23 augustus) monteren we de voorstelling in de prachtige kerk van Loppersum en zullen 6 & 7 september de voorstelling spelen.

Dus kan je: dichten, zingen, rappen, toneelspelen, schrijven of lijkt het je gewoon tof om dit eens te gaan doen? Geef je dan snel op via Ineke Kuiper – inekekuip@gmail.com voor de selectieavond. Ervaring is geen vereiste.

Op 20 februari van 19.00 tot 21.30 werk je een avond met theatermaker Rozan Vergeer, die de voorstelling zal regisseren, in het dorpshuis van Loppersum (Wirdumerweg 21, 9919 HB Loppersum). Je bent van harte uitgenodigd. Ook hierbij is aanmelden gewenst.