Lopster meiden Nederlands Kampioen HipHop/Streetdance

Afgelopen zaterdag heeft in Steenwijk het Soneo Dance Challenge 2019 plaatsgevonden. Uit heel Nederland streden dansteams in verschillende leeftijdsgroepen voor het Nederlands Kampioenschap Streetdance/Hip-Hop.

Dansschool The Legacy was hier met tien teams vertegenwoordigd waaronder dansteam Notorious. In dit team dansen drie meiden uit de gemeente Loppersum, namelijk Anne Mars, Ciara de Wit en Denise Flikkema.

Notorious had zich via de voorrondes voor de finale geplaatst en dat is al een prestatie op zich want daarmee zaten ze al bij de beste tien teams van Nederland. Een topklassering leek ver weg want de afgelopen weken waren de resultaten niet altijd geweldig. Maar zondag 23 juni hebben ze zich super gepresenteerd en zeer sterk gedanst met als resultaat dat deze dames Nederlands Kampioen Streetdance/Hip-Hop (10-13 jaar) zijn geworden. Keihard trainen en hun passie voor dansen heeft uiteindelijk de doorslag gegeven, fantastisch gedaan meiden.

Deze video laat de winnende voorstelling zien:

Op de foto boven het artikel staan de meiden vanaf links gerekend: Ciara 2e, Anne 6e en Denise 9e.