LopperSummer Beach 2019

Zaterdag 29 juni vindt de derde editie van LopperSummer Beach plaats. Beachvolleybal op het Marktplein in het centrum van Loppersum onder de Lopster Toren. Veertien teams strijden om LopperSummer Beach Bokaal.

De wedstrijden starten om 10.00 uur op twee velden in twee poules. Om 16.30 uur staat de finale gepland. Zou het de KP’tjes net als de afgelopen twee edities weer lukken om de 1e prijs in de wacht te slepen? De andere teams zullen dat natuurlijk proberen te voorkomen, maar de gezelligheid en sportiviteit staat voorop. De weersverwachtingen zijn goed, dus het belooft weer een mooie dag te worden. Tip: smeer je goed in en neem voldoende water mee!

De muziek wordt gedurende het toernooi verzorgd door DJ Badeniva en DJ Risingo. DJ Julian laat iedereen nog even lekker uit z’n dak gaan van 18.00 tot 21.00 uur tijdens de LopperSummer Beach afterparty! Voor een hapje en een drankje kunnen deelnemers en toeschouwers terecht bij Brasserie Meer. Daar luisteren Hans Sulmann (sax), Evert Scholten (gitaar) en Bert van Erk (contrabas) het toernooi op met hun vitale jazz-improvisaties.

Zandkastelen bouwen

Net als vorig jaar blijft het zand nog even op het Marktplein liggen, want zondag 30 juni kunnen alle kinderen uit Loppersum en omstreken zandkastelen bouwen van 14.00 tot 17.00 uur. Albert Heijn Scheffers zorgt voor leuke prijsjes. Neem je emmers, scheppen en ander bouwmateriaal mee!