Speeltuin Zijlvest geopend

Zaterdagmiddag 13 juli vond de officiële opening plaats van de nieuwe speeltuin Zijlvest. Drie initiatiefnemers uit de wijk hebben de handen ineengeslagen voor het realiseren van een speeltuin voor alle kinderen uit de gemeente Loppersum en voor alle kinderen die zoveel met alle aardbevingsproblematiek te maken hebben en hebben gehad. Ze wilden voor alle kinderen daarom graag een veilige en fijne speelplek creëren en teruggeven. Een plek waar de kinderen samen veilig kunnen spelen en het weer zo leuk en gezellig in de wijk te laten worden zoals het was.

De speeltuin is o.a. gesponsord door de buurt Zijlvest, de NAM, Provincie Groningen en Gemeente Loppersum.

De feestelijke opening was een groot succes met een grote opkomst vanuit het hele dorp. De kinderen hebben genoten van het schminken, de ballonclown en de popcorn en suikerspinnen. Het was een vrolijke en zeer geslaagde dag met alleen maar positieve geluiden.