Kleedjesmarkt “Over de Wijmers”

Aankomende zaterdag 21 september wordt de haven van Loppersum feestelijk geopend. Deze officiële opening heeft de bewoners van de wijk “Over de Wijmers” op het idee gebracht om wat reuring in de wijk te brengen d.m.v. een gezellige rommelmarkt. Van 11.00 tot 15.00 kan jong en oud neuzen tussen de koopjes die aangeboden worden. Maar men wordt ook zeker uitgenodigd om zelf spulletjes te verkopen.

Dus heb jij nog wat leuks in huis, op zolder of wil je gewoon “ontspullen”? Neem een kleed(je) mee, een goed humeur en zoek een leuk plekje in de wijk en probeer je spulletjes aan de man te brengen. Als het een succes wordt, is er misschien een nieuw rommelmarktfenomeen geboren en kunnen we er een jaarlijks evenement van maken. Het belooft een stralende dag te worden.