Doe mee met de Nacht van de Nacht

De gemeente Loppersum doet ook dit jaar weer mee aan de landelijke activiteit De Nacht van de Nacht. Deze activiteit is met name bedoeld voor de jeugd van de bovenbouwgroepen 6,7,8 en hun ouders. Er is aandacht voor natuur en milieu in het prachtige duistere landschap in de gemeente Loppersum.

Locatie en programma

De Nacht van de Nacht is op 26 oktober. De locatie dit jaar is het dorpshuis in Westeremden. Inloop is vanaf 19.00 uur met koffie, thee en koek. Het programma start om 19.30 uur. Daarin staat het mooie donkere landschap centraal met allerlei activiteiten rondom nachtdieren en sterrenkijken. De afsluiting is rond 21.30 uur met warme choco en een prijsvraag!

Doe je mee?

Aanmelden voor De Nacht van de Nacht kan tot en met 16 oktober door middel van het formulier op de website van de gemeente. Deelname is gratis.