Volleyballers LSV beklimmen Mont Ventoux

Op maandag 1 juni zal de 10e editie plaatsvinden van Klimmen tegen MS. Binnen de volleybaltak van LSV bevindt zich een fanatiek groepje fietsers. Zij gaan, na een succesvolle deelname in 2018, wederom de uitdaging aan om de Mont Ventoux 1, 2 of 3 keer te beklimmen. De groep is dit keer echter iets groter geworden want naast 7 fietsers gaan ook 3 wandelaars de uitdaging aan om de top van deze illustere berg te bereiken.

Doel is om zoveel mogelijk geld bijeen te krijgen voor onderzoek naar MS. Voor deze ziekte van het zenuwstelsel is nog steeds geen medicijn gevonden en er is veel geld nodig voor onderzoek. Binnen de gelederen van LSV doen we dit voor ons oud teamlid en clubgenoot Bernhard die helaas al enkele jaren als gevolg van deze ziekte in een rolstoel is beland. Naast Team LSV zullen nog honderden anderen hun best doen om geld in te zamelen.

Volgen kan via de facebookpagina van Team LSV.

Suzan, Jan, Gerda, Jan, Rob, Cor, Cora, Gerard, Bert en Marcel komen in beweging en kunnen uw steun daar prima bij gebruiken.
Dit kan via: https://www.klimmentegenms.nl/team/lsv-klimt-2019