Wat Aans! komt met nieuwe single 'Grunnegs Hoop'

De half-Lopster rapformatie Wat Aans! heeft vandaag de vierde single van hun album Grunnegs Hoop uitgebracht. Wia Buze neemt een deel van de vocalen voor haar rekening.

De videoclip is de grootste productie ooit van Wat Aans! (Rik Baptist & Teun Heuvel) en is bedacht en gemaakt door filmmaker Paul Bezuijen uit Hoogezand. Alles wat onze prachtige provincie bezighoudt, wat het mooi maakt en wat het lelijk maakt komt naar voren. Het Groninger zijn, het dialect, de Groningse omgeving, houdt het in stand en blijf vooral trots op deze prachtige provincie. Hou hoop, Grunnegs Hoop.

De samenwerking tussen Wat Aans! en Wia Buze is tot stand gekomen door Niiwino Geertsema (verslaggever RTV Noord). Toen hij in de kroeg zat had hij het idee dat Wat Aans! & Wia Buze een prima combinatie zou zijn. Toen hij wakker werd vond die het idee nog steeds goed en heeft hij beide partijen gevraagd of ze het zagen zitten. Zowel Wia Buze als Wat Aans! waren enthousiast en Grunnegs Hoop is het uiteindelijke resultaat.

Het album Grunnegs Hoop verscheen in 2019 en deze videoclip is de 4e en tevens laatste single van dit album. Voorgaande singles van het album waren Roelfina, Ik Ben Een G en WOAROMDATTEN!?