Jaarconcert Störmvogels weer groot succes

Afgelopen zaterdag hield shantykoor de Lopster Störmvogels haar jaarlijkse concert voor leden, donateurs, sponsoren en andere belangstellenden. Voorzitter Jan Hendrik Klinkhamer kon een volle zaal van jeugdsoos Flits welkom heten. Een bijzonder welkom aan erelid Hendrik Schenkel en familie, oud-koorlid Errit Sietsema en partner die de moeite hadden genomen om vanuit Ruinen bij het concert aanwezig te zijn. Ook mensen uit de wijde omgeving van Loppersum bezochten het concert zoals bijvoorbeeld uit Aduard.

Vele meezingers werden ten gehore worden gebracht evenals shanty’s en zeemansliederen. Zelfs “Vader Abraham” kwam nog even langs. Het was een goed optreden onder leiding van dirigent Wim de Bos.

In de grote pauze werd nog een verloting gehouden. Vele mensen gingen dan ook met een prijsje naar huis.

De organisatie had de band the Oudlaws gevraagd om in de pauzes te spelen. The Oudlaws is een band die die leuke en goed in het gehoor liggende nummers zingt en speelt, zowel in het Engels, Gronings, Nederlands, Indisch en Maleis en heeft een breed repertoire. De zaal genoot van het dit optreden. Het shantykoor en the Oudlaws zongen ook nog gezamenlijk het nummer I’m Sailing van Rod Stewart.

Het bestuur van de Lopster Störmvogels kan terugkijken op een geslaagd concert en de volgende datum voor het jaarconcert is alweer bekend, namelijk zaterdag 6 maart 2021. Noteer alvast deze datum in uw agenda.