2016-08-29_zoutwaterbad.jpg

Zwembad gaat zaterdag open

Op zaterdag 29 mei 2021 opent het Zoutwaterbad K.P.Zijl de poorten om te beginnen aan een nieuw zwemseizoen. Om het bad op een feestelijke manier te openen zal de voorzitter het lint doorknippen.

De trouwe baantjeszwemmers mogen als eerste een duik nemen in het zwembad. Zij zijn welkom van 12.30 – 14. 00 uur. Om 14.30 uur zal de feestelijke opening zijn. Daarna zijn de enthousiaste kinderen en jongeren tot en met 17 jaar met begeleiders welkom. Ook de kleine kinderen kunnen dan plezier maken in het peuterbad. Voor elk kind of jongere staat er een glaasje ranja klaar en voor de begeleiders van de kinderen een kop koffie of thee.

Helaas is het niet mogelijk dat alle inwoners van Loppersum mogen komen tijdens de opening. Dit is uitsluitend voor kinderen en jongeren met begeleiders tot en met 17 jaar. Per kind is één ouder of verzorger uit hetzelfde huishouden toegestaan. Kinderen t/m 8 jaar of zonder diploma moeten met één begeleider of verzorgen naar binnen.

Er zijn maximaal 125 mensen toegestaan op deze dag! De opening is alleen mogelijk wanneer het water 17 graden is en de richtlijnen vanuit het RIVM het toelaten.