Dorpscafé weer van start

Vanaf dinsdag 8 juni start Zorgcoöperatie Loppersum opnieuw het gezellige Dorpscafé (koffie-ochtend). Bijna een jaar geleden was de coöperatie ook aan een herstart begonnen, die in september weer moest worden onderbroken. Nu zijn de corona-maatregelen eindelijk zover versoepeld dat het café op de dinsdagochtend weer open mag.

De organisatie hoopt op een langere periode dat iedereen kan genieten van een kopje koffie en natuurlijk zonder weer een onderbreking. Het is daarom belangrijk dat iedereen zich houdt aan de corona-maatregelen, die nog steeds gelden. Dat betekent: 1,5 meter afstand houden, de handen ontsmetten, zo veel mogelijk op uw plaats blijven zitten, bij binnenkomst de handen ontsmetten en ook bij andere verplaatsingen een mondkapje dragen. Uw naam zullen we moeten registreren.

Iedereen, dus ook wanneer u niet lid bent van ZcL, is van harte welkom in of op het terras van Ons Dorpshuis. Om de prijs hoeft u het niet te laten: die zijn € 1,50 voor twee kopjes koffie of thee en een plak cake.