Loppersum’s Harmonie en Kees Steketee geven online concert ‘Nait meer allineg’

Op 11 juni om 20:00 uur wordt vanuit de Vredekerk een online orgel- en blaasconcert uitgezonden. Organisten zijn Kees Steketee en Annejet Dijkman en de blaasinstrumenten worden bespeeld door een tweetal blaaskwartetten bestaande uit leden van Loppersum’s Harmonie onder leiding van Annejet Dijkman.

Dit bijzondere concert is een vervolg van de samenwerking tussen Loppersum’s Harmonie en de Vredekerk in de paasdienst. Tijdens dit concert zal zowel geestelijke als wereldlijke muziek gespeeld worden.

Het concert wordt uitgezonden op het YouTube-kanaal van de Vredekerk en met alleen geluid via Kerkomroep.nl en de Kerkwebradio. Het concert heeft als doel om eindelijk samen weer muziek te maken, maar ook om geld in te zamelen voor stichting ‘De Liedjesfabriek’.