Raamexpositie vanaf de Lagestraat

Het jaarlijkse evenement Achter de Lagestraat in Loppersum (met een markt, kunst en muziek onder de bomen in de tuinen achter de Lagestraat) krijgt dit jaar een andere vorm. Geen markt, geen muziek, maar wel kunst. Het wordt niet Achter, maar Vanaf de Lagestraat. In plaats van een weekend, valt er nu een week lang te genieten.

25 kunstenaars exposeren vanachter de ramen, op vensterbanken en in etalages aan de Lagestraat, Hogestraat, Nieuwstraat en directe omgeving. Veel bewoners hebben hun ramen beschikbaar gesteld en hun uitzicht daarvoor tijdelijk opgeofferd. Wandelaars mogen naar binnen gluren. Er is een gevarieerd aanbod van schilderijen, maar ook textiel, foto’s, schrijfkunst, keramiek en wat je maar kunt bedenken.

De expositie is van zaterdag 18 tot en met zondag 26 september.