Lopster Störmvogels starten weer met repetities en optredens in zorgcentra

Donderdag 9 september zal de eerste repetitie-avond van shantykoor de Lopster Störmvogels worden gehouden in de grote zaal van zorginstelling Wiemersheerd in Loppersum. De reden om in Wiemersheerd te repeteren is op basis van de maatregelen welke het RIVM aan koren voorschrijft, namelijk dat de koorleden 1,5 meter van elkaar moeten staan om te zingen en te spelen. Helaas is dit nog niet mogelijk in het vaste onderkomen van Ons Dorpshuis te Loppersum. Met het bouwen van een nieuw dorpshuis zal dit zeker mogelijk zijn. Wanneer is nog niet helemaal duidelijk.

Vanaf donderdag 16 september tot en met donderdag 9 december van dit jaar zal het koor wekelijks gaan optreden bij een zorginstelling. Het koor ziet er naar uit om na 1,5 jaar weer te beginnen. Nieuwe leden zijn van harte welkom.

Zaterdag 11 september vindt het eerste optreden plaats bij zorginstelling de Mieden in Uithuizermeeden. Dit optreden wordt in het kader van de Grunniger Week van de Mieden gehouden. Bij goed weer is dit een buitenoptreden voor de bewoners en andere belangstellenden. Opgetreden zal worden nabij de hoofdingang van het zorgcentrum. Aanvang: 14:30 uur.

Hieronder een overzicht van de optredens van de overige dagen:

Donderdag 16 septemberBuitenoptreden v Julsingha, Delfzijl18:30 uur
Donderdag 23 septemberWiemersheerd, Loppersum19:00 uur
Donderdag 30 septemberZorgboerderij Oldenbosch, Holwierde14:00 uur
Donderdag 7 oktoberBloemhof, Ten Boer19:00 uur
Donderdag 14 oktoberZinn locatie Zuiderflat, Groningen19:00 uur
Donderdag 21 oktoberRevalidatiecentrum Eemsdelta, Delfzijl19:00 uur
Donderdag 28 oktoberde Zijlen, Appingedam19:00 uur
Donderdag 4 novemberZonnehuis Bettingestaete, Delfzijl19:00 uur
Donderdag 11 novemberWinkheem, Winsum19:00 uur
Donderdag 18 november’s Heerenloo, Bedum19:00 uur
Donderdag 25 novemberZonnehuis St Jozef, Sappemeer19:00 uur
Donderdag 2 decemberUfkenshuis, Siddeburen19:00 uur
Donderdag 9 decemberHippolytushoes, Middelstum19:00 uur
Dinsdag 14 decemberVliethoven, Delfzijl19:00 uur

Het shantykoor zal zeer bekende liedjes zingen zodat iedereen heerlijk mee kan
zingen.