Fittest op vrijdag 11 februari

Bewegen is belangrijk. Voor iedereen, maar zeker ook voor ouderen. Bent u ouder dan 65 jaar en wilt u weten hoe uw gezondheid ervoor staat? Doe dan mee aan een gratis fittest, in de Boshal in Loppersum, op vrijdagochtend 11 februari. De test wordt georganiseerd door Huis voor de Sport Groningen en Stichting Goud Vereg.

Met een fittest doet u meerdere oefeningen, waarmee gekeken wordt naar uw uithoudingsvermogen, knijpkracht, beenkracht en lenigheid van schouders en bekken. Na de testen zijn er adviseurs die uitleggen wat elke test betekent.

Het kost u een uurtje. De doelgroep heeft inmiddels thuis een uitnodiging ontvangen, maar mocht u die kwijt zijn, stuur dan voor aanmelding een mailtje naar bewegingscoach Kirsten Pheiher (k.pheifer@hvdsg.nl). U kunt ook een mailtje sturen als u het leuk vindt om als vrijwilliger te helpen bij het uitvoeren van de testen.