Afscheidsfeest dokter Arie Booij in de Boshal

Op vrijdag 1 juli neemt dokter Arie Booij na 50 jaar afscheid als huisarts. Hij organiseert daarom een receptie en een feest in de Boshal voor alle patiënten. Iedereen heeft van hem een brief ontvangen met de vraag om aan te geven wanneer men komt. Tijdens de receptie zorgt dorpsgenoot Evert Scholten voor muziek. Voor de kinderen zijn er achter de hal activiteiten en is er bij goed weer een terras. Het feest wordt opgeluisterd door Cor Haak met jaren 70 80 muziek. Ook treedt dan de Lopster band “Hail Gewoon” op. Er mag natuurlijk gedanst worden.

Patiënten die nog niet hebben gereageerd kunnen zich nog opgeven bij de praktijk. Ook kan men mailen naar huisarts@abooij.nl.

Arie Booij wil geen cadeaus, maar vraagt te doneren onder het motto:
“Geen cadeau voor een arts zonder wensen
maar een gift voor Artsen Zonder Grenzen”
Tijdens de receptie en het feest kunt u daarvoor een envelop deponeren in de inzamelingsbox.