Info-avond Zorgcoöperatie over buurtcontactpersonen

Zorgcoöperatie Loppersum organiseert op 26 januari opnieuw een informatieavond over haar plan buurtcontactpersonen aan te stellen in alle tien de wijken in het dorp.

De aanstelling van buurtcontactpersonen is een nieuw initiatief van de zorgcoöperatie. Zij kunnen dienen als aanspreekpunt bij vragen en het verder op weg helpen bij problemen. ‘Op deze manier zorgen we er met elkaar voor dat iedereen zich thuis en veilig kan voelen in Loppersum en omringd wordt door de gewenste aandacht’, aldus de coöperatie.

In november zijn reeds meerdere informatieavonden georganiseerd over dit plan. ‘Hoewel de avonden geanimeerd waren en er zinvolle opmerkingen zijn gemaakt, hebben wij niet het idee dat we de inwoners van Loppersum voldoende hebben bereikt’, aldus de coöperatie. Daarom wil de organisatie dit keer om tafel met ondernemers, verenigingen, kerken enzovoort. ‘Om van gedachten te wisselen over hoe wij de inwoners van Loppersum beter kunnen bereiken.’

De bijeenkomst vindt plaats in het dorpshuis in Loppersum, aanvang 20.00 uur. Wie erbij wil zijn, wordt verzocht dit per e-mail te melden met vermelding van de namen van de organisatie en de vertegenwoordigers. Berichten kunnen naar info@zorgcooploppersum.nl.