Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerstmarkt

6 december 2019 - 7 december 2019

Op vrijdag 6 december van 16.00 tot 21.00 uur en zaterdag 7 december van 10.00 tot 17.00 uur is er weer de jaarlijkse overdekte kerstmarkt in het Waardevol Leven gebouw aan de Badweg in Loppersum.

Zoals de vorige jaren is de entree weer gratis, evenals het parkeren van uw auto achter het gebouw waar ruimte is voor ca. 200 auto’s. Voorzitter Geert Jan Reinders van de kerstmarktorganisatie zegt: “We willen de drempel laag houden, zodat iedereen met een kleine en grote portemonnee naar binnen kan.”

Zo’n 60 deelnemers staan weer klaar om diverse dingen te laten zien en mogelijk aan u te verkopen. Dit gaat van kaarten, sieraden, kerstspullen, oliebollen, tot droge worsten. Met andere woorden, voor een ieder is er wel iets bij om te kopen en dat in een hal die goed op temperatuur is met een grootte van 1.000 m 2 en waar u een hapje en drankje kunt kopen bij de catering van de mensen van Waardevol Leven.

Muziek

Om de sfeer te verhogen zal vrijdag 6 december live gezongen worden door Ben Zuur & The Outlaws en zaterdag 7 december door De Lopster Störmvogels, er zullen beide dagen sfeervolle kerstliederen ten gehore worden gebracht.

Kinderen

De ouders kunnen de kinderen rustig achterlaten omdat er een stand is bij de ingang waar ze tegen een klein bedrag bezig worden gehouden door het maken van o.a. vogelhuisjes, schilderijtjes enz.

Verloting

Om uit de kosten te komen is er weer een enveloppenactie met honderden prijsjes. Voor € 1,00 koopt u lootjes, vele prijzen zijn er te winnen maar ook zijn waardebonnen te winnen van restaurants en andere horecagelegenheden en natuurlijk kunt u een kerstpakket winnen.

Trekking stempelkaartactie BVL

Op vrijdagavond 6 december om 20.30 uur zal de trekking plaatsvinden van stempelkaartactie van de ondernemersvereniging BVL. De voorzitter van de BVL de heer Peter Beereboom zal de lootjes live trekken en het is dan wel zaak dat u aanwezig bent op deze avond.

Gegevens

Begin:
6 december 2019
Einde:
7 december 2019

Locatie

Waardevol Leven
Badweg 20
Loppersum, Nederland