Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ledenvergadering Dorpsbelangen

15 november 2018 om 19:00 - 19:45

Op donderdag 15 november, voorafgaand aan de bewonersavond over de wisselwoningen, organiseert de Vereniging Dorpsbelangen Loppersum een bijzondere ledenvergadering van 19.00 tot 19.45 uur in de Vredekerk. Ook hiervoor is iedereen in het dorp Loppersum welkom. Het enige agendapunt is het voorstel tot integratie van de Vereniging Dorpsbelangen en de Stichting Lopsternijs.

In het dorp Loppersum houden de Vereniging Dorpsbelangen en Lopsternijs zich beiden bezig met de behartiging van de algemene belangen van de Lopsters op het terrein van leefbaarheid (in de meest ruime zin van het woord). De besturen van de vereniging en de stichting overlappen elkaar voor een deel en vergaderen al langere tijd gezamenlijk. Vanuit efficiency en kostenbesparing vinden de beide besturen het tijd om tot één organisatie voor dorpsbelangen komen.

Omdat een vereniging en een stichting niet kunnen fuseren, stelt het bestuur van de Vereniging Dorpsbelangen voor om de Vereniging per 1 januari 2019 te ontbinden en de baten en lasten van de Vereniging over te dragen aan de Stichting Lopsternijs. In deze algemene ledenvergadering wordt dit voorstel toegelicht.

Op verzoek kunt u het voorstel met uitgebreide toelichting alvast per mail of per post toegezonden krijgen. U kunt daartoe contact opnemen met Janneke Klijn, secretaris van de Vereniging Dorpsbelangen, via Janneke.klijn@ziggo.nl of 0596-573939.

Gegevens

Datum:
15 november 2018
Tijd:
19:00 - 19:45

Locatie

Vredekerk
Burg. van de Munnikstraat 16
Loppersum, Nederland
Website:
http://pknloppersummaarland.nl/